본문 바로가기
Korean culture

Exploring the Rich Tapestry of Korean Cuisine: A Journey through Kimchi and Beyond

by Immerse in Korea 2024. 1. 19.

 

Kimchi

 

  If you come to Korea, you will eat kimchi no matter what food you eat. Kimchi is a Korean traditional food. It is a food that is fermented by marinating vegetables such as cabbage and radish in seasoning. Garlic, onions, peppers, ginger, and other ingredients in the seasoning are fermented, showing excellent flavor. So it is good for health and boosts immunity. Many foreigners worry that it will be spicy because it is usually red. It's red with red pepper powder, but it's not too spicy, so you don't have to worry.

 

  There are many kinds of kimchi depending on what kind of vegetables it is made with. It is endless, including cabbage kimchi, bachelor kimchi, young radish kimchi, mustard kimchi, green onion kimchi, and onion kimchi. Typically, Koreans eat cabbage kimchi and kkakdugi the most.

 

  It also goes well with rice, the staple food of Koreans. It refreshes your mouth when you eat it with greasy food such as meat. Kimchi is a must-have food even when eating ramen. If you enjoy the food that Koreans always eat along with various foods, kimchi, you are also Korean.

 

 

- 김치(영어작문 번역)

 

  한국에 오면 무슨 음식을 먹든 김치를 먹을 것입니다. 김치는 한국의 전통 음식입니다. 배추와 무 등의 채소를 양념에 절여 발효시킨 음식입니다. 마늘, 양파, 고추, 생강 등의 양념 재료가 발효되어 훌륭한 맛을 내어 건강에 좋으며 면역력을 높입니다. 많은 외국인들이 보통 빨간색이라 매운지 걱정을 하는데 고추 가루로 빨간색이 나지만 그렇게 매운 편은 아니므로 걱정하지 않아도 됩니다.

 

  어떤 채소를 사용하느냐에 따라 다양한 종류의 김치가 있습니다. 배추 김치, 백김치, 동치미, 갓김치, 파김치, 양파김치 등 끝이 없이 다양합니다. 일반적으로 한국인은 배추 김치와 깍두기를 가장 많이 먹습니다.

 

  김치는 한국인의 주식인 밥과도 잘 어울립니다. 기름진 음식과 같이 먹으면 입맛이 살아나며, 라면과 같은 음식을 먹을 때에도 꼭 필요한 음식입니다. 한국인들이 항상 먹는 음식 중 김치를 즐긴다면, 당신도 한국인입니다.