Makgeolli
If you come to Korea, you should try makgeolli(korean rice wine), a traditional Korean liquor. Makgeolli is characterized by a subtle savory and slightly sweet taste and a slightly pungent feeling. Makgeolli is a liquor that is fermented by steaming grains such as glutinous rice, glutinous rice, barley, and flour and mixing yeast and water. The meaning of makgeolli was given the name "makgeolli" because it was filtered out without going through a distillation process. Makgeolli has an excellent freshness, so it is also a drink that farmers drink when they are thirsty while farming. Recently, various makgeolli aimed at young people have appeared. They include raw makgeolli, chestnut makgeolli, omija makgeolli, and black bean makgeolli. You can taste sweeter while maintaining the existing taste of makgeolli.
It is a popular drink consumed in Korea along with soju and beer. In Korea, it is the only alcohol that is cheaper than bottled water of the same volume, so it has a strong image of alcohol for the common people. However, today, with the improvement of taste, aroma, and preservation methods, it has become a national liquor enjoyed by all generations and classes. Foreigners who taste makgeolli for the first time can be reluctant to taste sour. However, it is very delicious with green onion pancake that goes well with makgeolli.
막걸리 : 영어작문 번역 ( 외국인 친구에게 막걸리 소개하기 )
한국을 방문하면 전통 한국 주류인 막걸리를 꼭 맛보아야 합니다. 막걸리는 약간의 짠맛과 가벼운 단맛, 그리고 약간의 톡 쏘는 느낌이 특징입니다. 막걸리는 찹쌀, 보리, 밀가루 등의 곡물을 쪄서 이스트와 물을 섞어 발효시킨 주류입니다. 막걸리라는 명칭의 의미는 증류 과정을 거치지 않고 여과해서 생긴 것이라는데서 비롯되었습니다. 막걸리는 농부들이 농사를 짓는 동안 목마르면서 마시는 음료로 우수한 신선함을 가지고 있습니다. 최근에는 청소년들을 대상으로 한 다양한 막걸리가 나왔습니다. 그것들에는 생 막걸리, 밤 막걸리, 오미자 막걸리, 검은콩 막걸리 등이 포함됩니다. 기존의 막걸리 맛을 유지하면서도 더 달콤한 맛을 느낄 수 있습니다.
막걸리는 소주와 맥주와 함께 한국에서 소비되는 인기 있는 음료입니다. 한국에서는 같은 용량의 생수보다 싸다는 점 때문에 일반 대중에게 술 이미지가 강합니다. 그러나 오늘날에는 맛, 향, 보존 방법이 개선되어 모든 세대와 계층에서 즐기는 국민주류가 되었습니다. 막걸리를 처음 맛보는 외국인들은 시큼한 맛을 맛보는 것에 소극적 일 수 있습니다. 그러나 파전과 잘 어울리는 막걸리는 매우 맛있습니다.
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